Petra als stoelmasseur massage en  bewegen op het werk

Wie is Petra?

Ik heb zelf jarenlang als secretaresse gewerkt bij heel veel bedrijven en daarna voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Vervolgens heb ik een gastouderbureau en een buitenschoolse opvang helpen opzetten in de kinderopvang.
Ik heb als zakelijk no-nonsense persoon al vroeg en steeds meer geleerd, dat het heel belangrijk is tijdig te ontspannen. Veel klachten ontstaan door te lang zitten en dezelfde repeterende handelingen te verrichten. Deze klachten kunnen voorkomen worden door regelmatig op te staan en wat oefeningen te doen. Ik ben een stoelmasseur, die de massage afstemt op wat iemand nodig heeft. Ik kan als beweegcoach extra beweegtips geven of als klankbehandelaar een klankschaal aanslaan en op de rug laten voelen. Als vitaliteitscoach wil ik ook meedenken over voeding en supplementen.

Ik heb mijn diploma’s gehaald bij diverse scholingsinstituten. En nog steeds volg ik met veel plezier regelmatig allerlei (bij-) scholingscursussen, omdat het mijn brein en lichaam gezond houdt. Ik adviseer en masseer mensen in mijn praktijk of ik kom langs op de werkvloer bij bedrijven. U kunt mij ook inschakelen op de beursvloer in de Evenementenhal Gorinchem. Voor iedereen verzorg ik maatwerk, waarbij ik mijn zorg, aandacht en vaardigheden ten volle inzet voor een mooi resultaat.

 

logo Beroepsvereniging voor stoelmasseurs