Bent u dankbaar dat uw personeel na het verplichte thuiswerken weer op kantoor komt?

Na al die maanden thuiswerken nu volop interactie en ontmoeting op kantoor.

En dat hebben we echt gemist. De omgang met elkaar, het praatje bij de koffie, de waardering voor elkaar blijkt van onmisbare waarde. En dat het thuiswerken zo lang zou duren, wie had dat van tevoren kunnen bedenken?

Vindt u dat uw werknemers hun werk thuis goed hebben gedaan ondanks de bijzondere omstandigheden? Vindt u dat zij een pluim verdiend hebben voor hun inspanningen? Het viel soms niet mee zo lang aan een keukentafel of in de huiskamer met huisgenoten te werken en op afstand te vergaderen.

Laat uw waardering voor uw werknemers blijken door een stoelmassage na de Corona-pauze aan te bieden.

stoelmassagegorinchem

Ik bied tot einde 2021 stoelmassage aan voor 15 euro per massage. Ik kom vanaf 4 massages bij u op locatie. Bij de standaard stoelmassage (rug, schouders, nek en hoofd) van 20 minuten betaalt u 60 euro (exclusief BTW) voor 3 massages. Eventuele pauzes zijn voor mijn rekening; no shows zijn voor uw rekening. Het is ook mogelijk om de uitgebreide stoelmassage (met massage van armen & handen erbij) van 30 minuten te kiezen voor 18 euro. U betaalt per ingeplande massage.

Werkwijze

Vooraf hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We spreken uw wensen en mijn werkwijze door. Ik wil graag een aparte kamer voor de stoelmassages met voldoende ventilatie en ruimte om te bewegen. Deze privacy verhoogt het effect van de ontspanning voor uw werknemer. Uiteraard zorgen we samen voor een goede hygiëne. Ik kom minimaal 30 minuten voor aanvang eerste massage om mij te kunnen installeren en voor te bereiden. Vooraf informeert u uw werknemers over de massagedag en laat u hen inschrijven voor een massagemoment en een kort intake formulier invullen.

Wilt u toch liever dat uw werknemer op een zelfgekozen moment een stoelmassage ontvangt ? Kiest u dan voor een waardebon voor een stoelmassage in mijn praktijk aan de Stephensonweg 14. U betaalt achteraf per verzilverde waardebon.

U kunt mij inschakelen voor een eenmalige opdracht. Wilt u mij regelmatig terug laten komen, dan kunnen we een prijsafspraak op maat maken afhankelijk van uw wensen. Ik werk ook met klankschalen (bij de stoelmassage of een begeleide meditatie in een kleine groep met klankschalen) en ik geef voedings- en beweegadviezen. 

Probeer het gratis. Bel voor een proefstoelmassage naar 06 – 134 00 904